Dierenbescherming Rijnmond

Dierenbescherming

Vrijwilligers verkennen Rotterdam

Enige tijd geleden zijn alle 800 vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor Dierenbescherming Rijnmond, uitgenodigd voor een stadswandeling in Rotterdam. Deze wandeling werd beschikbaar gesteld door Rotterdam Discovery Tours. Deze organisatie staat 100% achter het goede werk van de Dierenbescherming en de eigenaresse Eveline van Wanrooij wilde op deze manier haar steentje bijdragen. De wandeling vond plaats op 17 en 24 januari en een groot aantal vrijwilligers heeft deelgenomen aan deze bijzondere tour door Rotterdam.

De wandeling startte om 11.00 uur bij de VVV op de Coolsingel en eindigde 1,5 uur later bij de markante Markthal. Eveline vertelde onderweg met veel enthousiasme over de bezienswaardigheden van Rotterdam. Weet u dat er in de muur van het Rotterdamse stadhuis nog de kogelgaten uit de tweede wereldoorlog zichtbaar zijn? Dat er naast het stadhuis de ingang van de bunker ligt?

“Wij hebben vanmorgen werkelijk genoten van de wandeling door ons mooie Rotterdam onder begeleiding van Eveline van Rotterdam Discovery Tours. Het was geweldig leuk om dit met mijn medevrijwilligers van het asiel te kunnen doen. We hebben gelachen , geleerd en elkaar nog beter leren kennen. Echt super!!! Een speciaal compliment aan onze gids Eveline! Haar enthousiasme en liefde voor Rotterdam werkt aanstekelijk!”, aldus een van de vrijwilligers.

 

StadswandelingStadswandeling