Dierenbescherming Rijnmond

Dierenbescherming

Nieuwe dierenarts gezocht voor MiniMax!

De Dierenbescherming heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. We beschermen dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving.

MiniMax Dierendokter zoekt nieuwe dierenartsen. 20u/week.

Eén van onze ervaren dierenartsen vertrekt helaas.

Daarom zijn we op zoek naar twee parttime dierenartsen, voor de dierenartspraktijk voor mensen met een uitkering.

MiniMax Dierendokter is in 2007 opgericht , omdat steeds meer mensen de veterinaire hulp aan hun zieke huisdieren niet meer konden opbrengen. Dat ging ten koste van dierenwelzijn, iets waar de Dierenbescherming zich zorgen over maakte.

De praktijk is een levendige dynamische en goed ingerichte omgeving waar geen dag hetzelfde is. MiniMax is gevestigd in het Dierenopvangcentrum aan de A.v. Stolkweg 33 te Rotterdam. Naast een volle agenda, worden ook spoedgevallen door dierenambulances van de Dierenbescherming binnengebracht. Tevens worden de opgenomen dieren in het opvangcentrum veterinair begeleid.

We zijn per direct op zoek naar ervaren, ambitieuze dierenartsen.

 Algemene diergeneeskunde, uitgebreide diagnostiek, chirurgie, orthopedie, tandheelkunde, interne geneeskunde en echografie zijn voor jou bekende werkgebieden.

Je werkt in een team van drie artsen, assistenten en vrijwilligers met een veterinaire achtergrond.

Je komt in dienst van de Stichting Dierenopvang Rijnmond en volgt de arbeidsvoorwaarden van de landelijke Dierenbescherming.

De aanstelling is een jaarcontract voor 20 uur per week.

Je schriftelijke sollicitatie met een heldere argumentatie zend je vóór 15 februari a.s. per e-mail naar

info@dierenopvang.com ovv dierenartsvacature